Prédikálószék - Julianus kilátó

Teljesítők

Szabályok

Időkorlát nélküli kihívás 

Egyszerű, kössük össze a Dunakanyar két ikonikus kilátóját futással. A távolság és a szintkülönbség sem túl nagy, egyetlen apró bökkenő, hogy köztük hömpölyög a Duna folyam :) 

Szimpla:

 • Fuss el a Prédikálószékről indulva a Juliánius kilátóig (vagy fordítva)
 • Két időeredményt is kérünk: Duna átkelléssel együtt (bruttó), Duna átkelés nélkül (nettó) /mindkét fajta eredményről készítünk eredménylistát, ha valamelyiket nem tudod megadni, akkor azon értelemszerűen nem fog szerepelni.A Dunai átkelés idejébe beleszámít minden nem futással töltött idő - tehát révvel történő átkelés esetén a révre történő várakozás is : vagyis ha megérkezel az átkelési ponthoz, leállítod a stoppered, megváród a hajót, átkelsz a Dunán, s akkor indítod újra az órád, mikor nekiállsz futni a túlparon, így fogja a nettó futóidődet mutatni az órád a végán. Ha folyamatosan megy az órád a prédikálószék és a Juliánus kilátó között, akkor pedig bruttó időt fog mutatni az órád.
 • Örülnénk egy fényképnek a start előtt és a célbaérkezés után is :) (ha magadról nem szeretnél, tájképpel is beérjük :)) 
 • az útvonal tetszőleg, egy lehetséges verzió: https://www.plotaroute.com/route/1117349 (futható, bejárható rövidebb útat nehéz elképzelni, de hátha valakinek sikerül ...)

Dupla: 

 • Ugyanaz, mint a Szimpla, csak oda - vissza: fuss el a Prédikálószékről indulva a Juliánius kilátóig, majd vissza, a visszaút lehet részben vagy teljesen ugyan az, mint az odaút
 • Szintén kérünk bruttó és nettó időt, mindkét eredményből fogunk eredménylisát vezetni (még nem tudjuk melyik lesz az értékesebb ranglisa:)). A bruttó időből csak a dunai átkelés idejét kell levonni (hajókázás és hajóra várás, átuszás, átevezés, akármi ..., minden más futásnak számít, tehát pisiszünet, kényszerpihenő, cipőfűzés alatt értelemszerűen a idő ketyeg)
 • Rajt előtt és célbaérkezés utáni fénykép mellett természetesen a féltávnál készült fotókat is örömmel vesszük (szelfi és tájkép egyaránt jöhet)

Extra:

 • Ugyanaz, mint a Dupla, de a visszaút nem egyezhet meg az odaúttal. A jelenlegi elképzelés szerint semennyire sem, tehát a megengedett átfedés 0%.
 • Természetesen itt is lesz bruttó és nettó kategória / a bruttó kategóriának két értelme lehet: mivel elsősorban Dunai átkelésre menetrend szerinti rév jöhet szóba, így feladat lesz a hajójárat indulási idejével összehangolni a futást. A nettó időbe ezt nem számítjuk be, ott csak a futás számít. A másik értelmét egyelőre talán meg sem említem, mert nem biztos, hogy valós ópció az önerőből történő átkelés (úszás, evezés, saját motorcsónak ...) 
 • Könnyítésként nem kötelező a kilátóból rajtolni (ha ez könnyítés jelent), hanem a rajt és cél pont lehet az egyik Dunai átkelés pontja is (logisztikai szempontból jelenthet egyszerűsítést, bár értelemszerűen az igazai a kilátótól kilátóig történő teljesítés lenne)
 • a két dunai átkelési pontnak valószínüleg a dömösi átkelés és a nagymaros-visegrád komp adja magát, így egy kb. 25 km-es táv adódik : https://www.plotaroute.com/route/1117393
A teljesítést facebook posztban kérjük "jelenteni" a Krokodilfutás oldalára, a következő információk megadásával:
 • időeredmény (bruttó / nettó)
 • fénykép1: rajt előtt (szelfi és tájkép egyaránt megfelel)
 • fénykép2: célbaérkezés után (Dupla és Extra távokon a féltávnál lévő "másik" kilátóról is szeretnék képi bizonyítékot kapni
 • GPS track az útvonalról és / vagy a futóórád,futóappod képe a futásról


Julianus kilátó

Prédikálószék

Jó futást, jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!! 
Kiváncsian várjuk ki és mikorra találja meg a leggyorsabb útakat!
Hajrá!

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el