"Krokodil hendi"

A "Krokodil hendi" a Szigetfutás mintájára felépített verseny. Itt szintén saját magaddal versenyzel elsősorban. A hagyományos futóversenyekkel ellentétben nem a rajtidőpont, hanem a tervezett célba érkezési idő lesz közös. Az egyéni rajtidőpontodat a korábbi legjobb időd alapján fogjuk megállapítani. Mégpedig úgy, hogy a célidőből kivonásra kerül a mindenkori legjobb időd, perces vagy 15 másodperces alapon. Tehát ha valaki pl. 3 perccel gyorsabb nálad, akkor ő 3 perccel később fog indulni, így lehet, hogy nem ér utol. A célegyenesben valószínűleg nagy hajrára számíthatsz, mert itt kezdő futóként is versenyben lehetsz a haladókkal és fordítva.

Cél: "húzzátok" be egymást, és javítsatok a saját időtökön.

Az egyéni rajtlistát minden esemény előtt feltöltjük majd az oldalunkra. Ezen tudod megtalálni a pontos rajtidődet. Így Neked nem kell a számolással bajlódnod, mi ezt megtesszük helyetted. Az események időpontját Facebook oldalunkon tesszük közzé.


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el