Jelentkezés hendire

Következő hendi időpontja: 

2020.november 15. 

(a dátumra kattintva a facebook esemény érhető el)

Regisztrált  futóknak

Ha már regisztráltál korábban, akkor  a honlapra történő regisztrációkor kapott rajtszámoddal indulhatsz a versenyen. Ha nem kaptad még meg a rajtszámodat, akkor azt a verseny előtt átveheted. Ha már felvetted a rajtszámodat korábban, azt kérjük hozdd magaddal minden alkalommal - új rajtszámod nem áll módunkban adni minden versenyre - ezért kérjük őrizd meg! 

Az aktuális hendin való részvételedet   itt   jelezd a versenyt megelőző péntek 12:00-ig.

(Ez azért  fontos, mert a helyszíni nyomtatott rajtlistákon csak azokat fogjuk feltüntetni, akik a facebook eseményen jelezték részvételüket - de ettől függetlenül természetesen minden regisztrált futó elindulhat a versenyen - és az online rajtlistákon mindenki neve és rajtidőpontja szerepelni fog)

Köszönjük!

Rajtlisa

Aktuális rajtlistát PDF formátumban itt találod :

(a rajtlistákat általában hétvégén frissítjük, így hétközben nem biztos, hogy a legfrissebb állapot érhető el a honlapról)

rajtsorrendben

rajtszámsorrendben

névsorban

Nem regisztrál futóknak

Regisztráció az alábbi form kitöltésével lehetséges:

Regisztráció


Ha azért nem szerepelsz a rajlistán, mert nem regisztráltál, akkor 09:50*-es rajtidővel van lehetőséged részt venni a versenyen és az eredményedet az Eredménybeküldés menüben tudod majd regisztrálni

 

Versenykiírás

 

Ha nem szerepelsz a rajtlistán, annak ellenére, hogy regisztráltál, azt a versenyt megelőző napig van lehetőséged jelezni

* az aktuális rajtidőpont minden hónapban változhat, a legfrissebb információkat a facebook eseménynél ellenőrízd!!!