Mi is ez az egész?

Elsősorban a helyszínről néhány szóban: Tavasztól-télig csodálatos arcát mutatja a természet a Farkaserdőben. Éppen ezért sokan választják futóhelyüknek. Akár teljes távként, akár érintőlegesen. Mindenesetre egy biztos, aki járt ott, az vissza is fog térni. Kora reggeltől, késő estig rendelkezésre áll és enyhe terepviszonyokat biztosít.

Mi is az a Krokodil-kör?

A Farkaserdő minden előnyét figyelembe véve jutott eszünkbe, hogy a margitszigeti hendikep verseny (Szigetfutás, lánykori nevén Sziget Hendi) mintájára, valami hasonlót hozzunk létre terepen. Így született meg a Krokodil-kör. :-)

Mi most nem egy hagyományos versenyre hívunk, itt magaddal fogsz versenyezni elsősorban. Ennek az előnyei mik is lesznek számodra?

  • Nyomon követheted fejlődésedet (feltéve, ha mindig az általunk kijelölt útvonalat választod ;-)
  • Ha még nem jártál itt, megismerheted ezt a kis zöld "szigetet" Káposztásmegyer határában. Bármikor bemehetsz egy körre, nem vagy időponthoz kötve (kivéve ha a Hendikep versenyre jelentkezel, de erről bővebben itt olvashatsz)
  • Egy olyan futókörhöz csatlakozhatsz, akik hasonlóan olyan "örültek", mint Te ;-)
  • Ha kedvet kaptál, gyere és csatlakozz hozzánk. 

Regisztrálj, fuss, aztán küldd el az eredményedet! Várunk szeretettel!

A KorkodilFutás Csapata

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el