Csinálj sportot a jótékonykodásból! :)

https://elmenykulonitmeny.hu/en/esemenyek/krokodilfutas-2018/Ha még nem hallottál az Élménykülönítményről, először javasoljuk hogy nézd meg az alábbi két rövid videót:

https://www.youtube.com/watch?v=degyGoyVk1Q

https://www.youtube.com/watch?v=In4gAsGAY0Q

... és hamarosan részletesen bemutatjuk ezen az oldalon is, hogy csatlakozhatsz az Élménykülönítmény jótékonysági akcióihoz a Krokodil-körön történő futásaiddal, hogyan gyűjthetsz adományokat súlyosan beteg, daganatos gyermekek támogatására a Krokodil hendiversenyeken való részvételeddel.

Legyen bármilyen futócélod a Krokodil-körön, legyen bármilyen célod a jótékonykodással -a kettőt itt összekötheted. Bármikor lehet csatlakozni - egyéniben, párosban, csapatban - csak egy közös adománygyűjtési célra van szükség. Részletekkel jövünk hamarosan. 

Addig általánosságban az Élménykülönítmény tevékenységéről itt is lehetőség van tájékozódni:

https://elmenykulonitmeny.hu/hogyan-mukodik/

https://elmenykulonitmeny.hu/en/esemenyek/krokodilfutas-2018/

2015-ben találkoztam először az Élménykülönítménnyel, a munkahelyem által az  áprilisi Vivicita félmaratonra szervezett céges kampány keretében. Ezen felbúzdulva döntöttem úgy, hogy 150.000 Ft-os adománygyűjtési céllal egyéni kampányt indítok az őszi Budapest Maratonra. Ez volt életem második maratoni versenyre, s talán mondanom se kell - hogy a felkészülés során rengeteg plusz energiát és motivációt adott a jótékonysági célkitűzésem - a tudat, hogy nem csak magamért és a saját futócéljaimért küzdök, hanem mindezzel beteg gyermekek támogatására is gyűjtök egyúttal. Nem is kellett pluszban sokat tennem - mindössze néhány hónapon keresztül beszélgetni ismerőseimmel az Élménykülöntményről, megismertetni velük az akció lényeget és csekélyke támogatásra biztatni mindenkit. Végül legnagyobb örömömre 171%-kal sikerült teljesíteni az adománygyűjtési célomat, ami nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy a futás is nagyszerűen ment a célversenyen. Arról pedig nem beszélve, hogy egy remek közösség részese lehetettem, nagyszerű emberekkel ismerkedhettem meg az Élménykülöntmény közösségében. Az Élménykülönítmény szurkolóíról pedig nem lehet szavakban beszélni, beszéljenek az alábbi videók:

https://www.facebook.com/elmenykulonitmeny/videos/1463515883704124/

https://www.facebook.com/elmenykulonitmeny/videos/1450986834957029/


a 2015-ös Budapest maratonon 109 résztvevő 11 millió forintot gyűjtött össze:

https://elmenykulonitmeny.hu/esemenyek/30-spar-budapest-maraton/

2016-ban ismét kollegáimmal közösen folytattunk gyűjtést a tavaszi Vivicita félmaraton keretében:

https://elmenykulonitmeny.hu/jotekony-sportolo/csallo-miklos/

2018-ban pedig a Krokodilfutás keretében indítunk kampányt, amire bárki jelentkezhet:

  •  aki, szereti a Krokodil-kört, fut rajta, esetleg egy céllal is rendelkezik, pl.( minden héten futni egy kört, minden hónapban javítani kicsit az eredményen, megjavítani a tavalyi legjobb eredményt, megjavítani a pályacsúcsot, vagy egyszerűen csak rendszeresen betérni egy-egy körre
  • aki szeretne fenntartható kihívást, motivációt
  • aki meg tud fogalmazni és vállalni egy adománygyűjtő célt - egyénileg,párosan vagy csapatban - fél éves időszakra fokúszálva, opcionálisan hosszabbítási lehetőségge2017-ben is felbukkantak már Élménykülönítmény polók a Krokodil-körön: