Útvonal

A Krokodil - kör útvonala

Kb. 4.2 km hosszú változatos nyomvonal a Farkaserdőben.

Az útvonal legnagyobb része az erdő könnyedén futható, széles erdei ösvényein halad.

Az erdő észak-északkeleti részen, (a Krokodil tarkóján, a Homoktövis utca felé eső területeken) néhány rövid lejtő és éles kanyar teszi izgalmassé és változatossá a kört. Az útvonal jelenleg nincs még a helyszínen túristajelzésekkel kijelölve (helyette - ideiglenesen? -  a honlapunk nyitoldalán is látható papíralapu jelüléseket helyezünk ki a fákra), ezért az alábbi néhány térképpel és képpel próbáljunk segíteni az útvonal felfedezését. Javasoljuk, hogy  először keress minket, hogy közösen befutva az útvonalat mutathassuk be Neked, mert bár a legtöbb szakaszán egyértelmű az útvonal  vonalvezetésre, ismeretlenül azért könnyű eltéveszteni, hisz rengeteg ösvény gazdagítja az erdőt.

Az útvonal megismerésére kíváló lehetőséget nyújtanak közösségi eseményeink is:

  • minden hendi előtti szombaton pályabejárás, verseny útvonaljelzők kihelyezése (földre festett irányjelző nyílak és földre helyezett útvonal jelző táblák), pályakarbantartás (szervező: Schumacher Csilla)
  • éjszakai közösségi futás minden hónap első szerdáján (szervező: Macarie Szabolcs)
  • negyedévenkénti közösségi események (séta, szemétszedés, kerékpározás, túra, nordic walking , stb ...)


Animációs videó az útvonalról : itt

Drón felvétel szerű videó a helyszínről és megközelítéséről - kiegészítve a  novemberi hendi legérdekesebb pillanataival: itt